VEZETÕK, SZAKEMBEREK KERESÉSE, KIVÁLASZTÁSA

A szervezetek motorjai a bennük tevékenykedő emberek, akik tudása, tettereje és együttműködési összhangja alapvetően meghatározza egy vállalkozás eredményességét. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a legalkalmasabb jelölteket közvetítsük, hozzájárulva ezzel a vállalkozások hosszútávú, sikeres működéséhez.Tanácsadóink sokéves tapasztalattal rendelkeznek vállalatok szakmai vezetése,  vezetők, kulcsszakemberek keresése, kiválasztása területén. Tevékenységünk szakosodott,  az ipar gyorsan növekvő, innovatív ágazataira irányul. Tanácsadóink – mielőtt tanácsadó csapatunkhoz csatlakoztak, hosszabb szakmai tapasztalatot gyűjtöttek ezen ágazatok valamelyikében, szakmai kompetenciával és széleskörű személyi kapcsolatokkal rendelkeznek az adott ágazatban.

A keresési stratégiát, a konkrét megbízás ismeretében, testreszabottan alakítjuk ki, amely több módszer kombinációja:

 

Adatbankunk több, mint 10000 aktív pályázó adatait tartalmazza és napról napra bővül. A nemzetközi piac gyors reagáló készséget követel a vállalatoktól, amely a személyzeti megoldásokra is érvényes.Tanácsadóink ágazati kompetenciája, a célirányosan megválasztott keresési stratégia és a folyamatosan bővülő adatbankunk gyors átfutási időket tesznek lehetővé. Kényes és különleges megbízások azonban nemegyszer hosszabb idő alatt teljesíthetők. Ilyen esetekben tanácsadóink kellő állhatatossággal teljesítik a megbízást, a keresést addig folytatjuk, amíg a megfelelő jelölteket meg nem találjuk.

Az alkalmazott keresési folyamat kiérlelt és alapos, az alábbi főbb lépésekből áll:

 

 

Tevékenységünk – a piac igényeihez igazodva - az utóbbi időszakban az autóipari beszállítás, az elektronikai ipar, gépipar, valamint a fém- és műanyagfeldolgozó ipar területére koncentrálódik az alábbi megoszlásban: