Cégünkről

Az IMPC Kft. munkatársai több, mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a személyzeti tanácsadás területén. E jelentős tapasztalat, ügyfélközpontúsággal, alapossággal és a piaci igényekhez igazodó szakosodással kiegészülve az elmúlt években az IMPC dinamikus fejlődését eredményezte.

Tanácsadói tevékenységünk az alábbi területekre irányul:


Vezetők, szakemberek keresése, értékelése, kiválasztása

Vezetők, szakértők közvetítése időleges feladatok ellátására

Vállalati HRM rendszerek kiépítése, továbbfejlesztése

Személyzeti marketing, jövedelem-versenyképességi tanácsadás


A megbízó vállalatokkal szorosan együttműködve arra törekszünk, hogy a kiválasztott  munkatársak tudása és képességei optimális szervezeti illeszkedéssel a lehető legmagasabb szinten hasznosuljanak, növelve ezzel a vállalkozások teljesítményét és értékét.

Az IMPC tanácsadási tevékenysége meghatározott kulcspiaci szegmensekre koncentrálódik. E piaci szegmenseket gyors növekedés, a magasfokú innováción keresztül létrejövő új munkakörök nagy száma és éles versenyhelyzet jellemzi, amely a kulcsszakemberek piacára is kihat.

A piaci szakosodás lehetővé teszi, hogy az IMPC tanácsadói e bonyolult piaci  feltételek között is - széleskörű ismereteikre és a következetesen felépített adatbankra támaszkodva - alapos és diszkrét munkastílussal surlódásmentes és rövid átfutási idejű megoldásokat nyújtsanak megbízóik számára.

Az IMPC a piac igényeihez orientálódva az alábbi szegmensekben és szakmai területeken ért el a közelmúltban dinamikus fejlődést:

 

Autóipari beszállítók, gépipari vállalatok, fémfeldolgozó ágazat, elektronikai ipar, informatikai szolgáltatók, nagykereskedelem, fogyasztási cikkek gyártása és kereskedelme Pénzügyi-számviteli menedzsment, logisztika, marketing, termelésvezetés gyártmányfejlesztés, minőségbiztosítás, értékesítés, beszerzés, karbantartás
  

Az IMPC szakosodott tanácsadói magasszintű képzettségükre, vezetési tapasztalatukra támaszkodva kompetens tárgyalópartnerei a személyzeti vezetőknek és döntéshozóknak.

A jelöltek tudását, képességeit, személyiségét, motivációját alaposan feltérképezve jelentős segítséget nyújtanak az "igazi" jelölt kiválasztásához.