IMPC Executive Search

Executive Search

Komoly tapasztalattal rendelkezünk magasabb vezetők és kulcsszakemberek közvetlen keresésében. Vezetőkeresési megbízásaink magas színvonalú teljesítésével arra törekszünk, hogy ügyfeleink a legjobb szakemberek segítségével megőrizzék versenyelőnyüket a dinamikusan fejlődő piacokon. A felsővezetők keresése, megszólítása és érdeklődésük aktivizálása az adatbanki vagy hirdetés útján történő szakembertoborzástól eltérő megközelítést és módszertant igényel. Az a jellemző, hogy a legjobb szakemberek a keresési projekt indításakor nem aktív álláskeresők és nyilvánosan nem deklarálják váltási elképzeléseiket. Vezetőkeresésre szakosodott tanácsadóink sokéves vezetői és tanácsadói pályafutásukra támaszkodva sikeresen oldják meg a különleges és egyedi megközelítést igénylő keresési megbízásokat.

Kutatás Elemzés

Folyamatosan tájékozódunk a szakosodásunk szerinti ágazatokban működő vállalatokról, követjük a vállalatokat érintő fontosabb gazdasági eseményeket a tulajdonosi, szervezeti és személyi változásokat, fejlesztési terveket.
Kapcsolatot építünk és ápolunk a potenciális pályázókkal, számba vesszük a toborzási tevékenységünk során látókörünkbe kerülő felsővezetői szerepkörre alkalmas tehetségeket is.

Módszertan

A sikeres keresés megalapozásához alaposan megismerjük megbízónk vállalati filozófiáját, a vállalat alapértékeit, stratégiai célkitűzéseit, a fő folyamatokat és a szervezeti struktúrát.
Megbízónkkal közösen megformáljuk az ideális jelölt szakmai, szociális és személyes kompetenciáit.
A potenciális jelöltek feltérképezésében a tanácsadót kutató és elemző munkatársak támogatják, tanácsadóink a felkutatásban igénybe veszik szakmai és szociális kapcsolatrendszerüket helyileg és globálisan egyaránt. A potenciális pályázókat diszkréten megszólítjuk, tisztázzuk érdeklődésüket és motivációjukat, mélyrehatóan megismerjük célkitűzéseiket és személyiségüket, egyeztetjük a nyugodt szervezeti beilleszkedés és integráció esélyeit.
A szűkített listába kerülő ígéretes jelölteket bemutatjuk megbízónknak és katalizátor szerepet vállalunk az alkalmazási feltételek kölcsönös egyeztetése során.
Az ígéretes pályázói kör kialakításához lehetőségünk van nemzetközi partnerünk a Glasford International tanácsadói hálózatának bekapcsolására is, amelyet a betöltendő vezetői pozíció követelményeitől függően veszünk igénybe.

Ágazatok

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk vezetők keresése és kiválasztása területén az alábbi ágazatokban:
  • Járműipar
  • Elektronikai ipar
  • Gépipar
  • Fém- és műanyag feldolgozó ipar
  • Élelmiszer alapanyag feldolgozás
  • Pénzügyi-számviteli szolgáltatások
  • Informatikai szolgáltatások
  • Kereskedelem

Nemzetközi keresés

Mint a Glasford International partner szervezete a Glasford International Hungary keretében határokon átívelő  vezetőkeresési megbízásokra is tudunk vállalkozni.