Találkozzon az IMPC csapatával a 10. HVG állásbörzén is!


Állás, képzés és karrier a 10. HVG állásbörzén 

Idén már harmadik alkalommal képviselteti magát az IMPC Kft. az ország egyik legrangosabb szakmai eseményén, a HVG Állásbörzén. A HVG Állásbörze a tavaszi toborzási szezonnyitórendezvényeként 2012. február 22-23-án kerül megrendezésre a SYMA Rendezvényközpontban. A kiállítás ismét újdonságokkal, érdekességekkel és a több ezer állásajánlat mellett képzési, továbbtanulási lehetőségekkel is várja az érdeklődőket.

Innovációk az álláskeresésben
A tavaly ősszel nagy sikerrel zárult, közel 11.000 látogatót vonzó kiállítás idén 10. alkalmát ünnepli, így izgalmas megoldásokkal várja a látogatókat: a szervezők továbbfejlesztették a legutóbb nagy sikert aratott Mosolykártya és a színkódolás rendszerét, valamint tavasszal bevezetésre kerül a helyszíni jelentkezést segítő e-Reg rendszer is.

Nem is olyan extrém a munkakeresés, ha ismerjük a technikáját
A sikeres személyes bemutatkozás érdekében a látogatók a börzén segítséget kaphatnak a felkészüléshez. Ízelítő a programokból:

 

  • Gerilla Önéletrajz, avagy miken kell változtatnod, ha ki szeretnél tűnni az álláskeresők tömegéből?
  • 10 nélkülözhetetlen tipp a sikeres bértárgyaláshoz
  • Állásvadászat 2.0
  • Pályakezdő 1x1- Tudatos karrier lépésről lépésre
  • Béren túli juttatások- ámítás vagy valós előny
  • A succesful job interview - Tippek és trükkök a garantált sikerhez, angolul
  • Az Én marketing szerepe az álláskeresésben
  • A nők helyzete a munkaerőpiacon

A GyakorlóTéren pedig előzetes jelentkezést követően karrier tanácsadáson, magyar és angol nyelvű CV tanácsadáson és próbainterjún is részt lehet venni, illetve kiegészítő programként CreActivity verseny, HVG Állásbörze - Múlt és Jövő kiállítás és logikai játéksarok várja a látogatókat. A felkészültséget továbbá ingyenesen igénybe vehető Toshiba InternetSarok és kedvezményesen igénybe vehető Copy General NyomtatóSarok, AVON sminktanácsadás, Jobline CV FotóSarok és Micimackó gyermekmegőrző segíti.

A 2012 tavaszi állásbörze további részletei, regisztráció, kiállító – és programlista: www.hvgallasborze.hu