Az IMPC csatlakozott a Glasford International Executive Search Consultants szervezethez


Az IMPC Personnel Hungária Kft. eleget téve a Glasford International Executive Search Consultants felkérésének csatlakozott a globális szervezethez. A Glasford International számára a magyarországi tag kiválasztásánál a leendő partner piaci szakértelme, szakmai tudása és tapasztalata volt az irányadó.
 A Glasford International csoport felső- és középvezetők felkutatásával és kiválasztásával foglalkozik elsősorban a közvetlen keresés módszerét alkalmazva. A csoport globálisan tevékenykedik, 5 földrajzi régió 38 országában 60 Glasford Iroda működik, világszerte közel 400 tanácsadót foglalkoztatva. Az 1998-as alapítás óta a Glasford szervezete organikusan fejlődött és ma a 20 legnagyobb vezetőkeresésre szakosodott globális tanácsadó cég közé tartozik. Az egyes országokban működő tanácsadó cégek a Glasford alapértékeire és etikai elveire támaszkodva egységes módszertant követnek, amelyet testreszabottan a helyi piacok sajátosságainak figyelembe vételével alkalmaznak. A Glasford International „Executive Search” szolgáltatásait igénybe vevő globális ügyfelek számára komoly előny a szolgáltató széleskörű nemzetközi jelenléte, az egységes eljárási módszertan, a magas minőségi és teljesítmény standardok, kiegészülve a helyi piacok sajátosságainak alapos ismeretével. 
Milyen előnyöket jelent az IMPC Personnel Hungária Kft. ügyfelei számára a Glasford International csoporthoz történt csatlakozás?


Helyi keresés, nemzetközi merítés
Az IMPC keretében működő Glasford International Hungary a vezetőkeresési feladatok megoldásába a hazai potenciális hazai pályázói kör mellett a Glasford hálózatát is be tudja kapcsolni és nemzetközi keresést is le tudunk folytatni.

Határokon átnyúló megbízások
A Glasford International Hungary keretében határokon átnyúló vezető és kulcsszakember keresési megbízásokra is tudunk vállalkozni hazai ügyfeleink számára. Ilyen esetekben bekapcsoljuk az adott országban működő Glasford irodát és összehangolt kooperációban teljesítjük a keresési projektet. A közelmúlt megbízásaiból kiindulva, első lépésben a közép- és kelet európai térség országaira koncentrálunk és megbízóink regionális eladási hálózatai szakember igényének kielégítésében  szeretnénk az eddiginél magasabb színvonalú és hatékonyabb megoldásokat nyújtani.

Nemzetközi vállalatok szélesebb körű kiszolgálása
Az IMPC megbízói körét többségében eddig is multinacionális vállalatok alkották. Nemzetközi nagyvállalatok szívesen dolgoznak olyan szolgáltatóval, akinek biztosított a regionális jelenléte. A Glasford nemzetközi és regionális jelenlétén keresztül az IMPC intenzívebben tud bekapcsolódni multinacionális nagyvállalati ügyfelek a hazai piacra is kiterjedő regionális keresési projektjeibe.